rmadridalbania.info është vazhdimësia e Real Madrid C.F.OFFICAL FAN PAGE ALBANIAKëtu mund të gjeni gjithçka që ka të bëje me Real Madridin. Jemi burimi juaj nga fusha e deri tek dhomat e zhveshjes, nga presidenti e deri tek punonjësit, nga lojtarët e deri tek trajnerët. Lajmet më të fundit të skuadrës Madrilene, lajme për merkaton, kampionatin, informacione të detajuara për lojtarët, stafin teknik, hierarkinë, një galeri me fotot më të mira të Real Madridit, video fantastike dhe gjithçka tjetër. 24/7 vetëm në dispozicionin tuaj.

Për kritika, lëvdata apo kontakt të çfarëdollojshëm, na shkruani në rmclubalbania@gmail.com

©Real Madrid C.F.OFFICAL FAN PAGE ALBANIA DEVELOPMENT TEAM