Lamtumirë Pepe?

10 sezone pasi nënshkruajti me Real Madridin, Pepe mund të luaje ndeshjet e fundit me Real Madridin dhe teksa krahasojmë lojtarët tjerë që luajtën në pozicionin e tij, padyshim mund të thuhet që Portu…