Rmadrid Albania
450 Articles0 Comments

I mahnitshmi Pintus

Ai erdhi në Real Madrid verën e vitit të kaluar me dukjen e një koloneli të madh dhe kjo i bëri lojtarët të frikësohen, por nga ana tjetër, bëri që Zizou të buzëqeshet. Ishte ky Antonio Pintus, ndosht…