flakrim
31 Articles0 Comments

Baza e suksesit të Zinedine Zidane

Kur Zinedine Zidane mbërriti në ekipin e parë të Realit, dukej qartë se kishte pasur një luftë në mes lojtarëve më të rëndësishëm të ekipit dhe Benitez, e cila kishte krijuar një frymë shumë të tensio…